‘n Alternatief cadeau aan jezelf

De training van de taalmethode Alternative Ways voor taaltrainers geeft je plezier en inspiratie om anders te kijken naar het leren van taal en je kunt het meteen toepassen, in deze laatste lessen van het jaar!

Bij deze methode, ontwikkeld in een Europees project, ligt de nadruk op het leren met plezier, het vergroten van het zelfvertrouwen in de nieuwe taal én op het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden, ook digitaal!

Hoewel Alternative Ways eigenlijk ontwikkeld is voor taaltrainers van kort geschoolde/ langzaamlerende nieuwkomers en migranten, blijkt het ook goed toepasbaar op niveau B1 en B2; er is veel aandacht voor spreektaal en storytelling! Veel van de oefeningen uit de toolkit zijn bovendien online toepasbaar.

Misschien heb je het al vaker langs zien komen; vele taaltrainers, taalvrijwilligers, taalaanbieders zijn je voorgegaan en hebben met plezier deelgenomen aan de workshops van Alternative Ways.

Dit cursusjaar wordt er nog één fysieke training aangeboden bij Storytelling Centre Amsterdam in Nieuw-West, daar waar de basis voor het gelijknamige project is gelegd.

In een prettige, grote ruimte wordt de speelse training gegeven; de tijd vliegt, je word lachend wijzer en je gaat naar huis met een schat aan ideeën!

vrijdag 24 juni, 10 u - 14:30 u - Storytelling Centre Amsterdam (gratis parkeren!) € 75 incl gezonde lunch!

Schrijf je in voor deze leerzame en vrolijke training; een alternatief cadeau aan jezelf!

Meer info en inschrijven

Vorige
Vorige

Alles is mogelijk 💪🏾

Volgende
Volgende

Habognatat groeit!