‘n Alternatief cadeau aan jezelf

De training van de taalmethode Alternative Ways voor taaltrainers geeft je plezier en inspiratie om anders te kijken naar het leren van taal. Je kunt het meteen toepassen in de eerste weken van het cursusjaar!

Bij deze methode, ontwikkeld in een Europees project, ligt de nadruk op het leren met plezier, het vergroten van het zelfvertrouwen in de nieuwe taal én op het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden, ook digitaal!

Hoewel Alternative Ways eigenlijk ontwikkeld is voor taaltrainers van kort geschoolde/langzaam lerende nieuwkomers en migranten*), blijkt het ook goed toepasbaar op niveau B1 en B2; er is veel aandacht voor spreektaal en storytelling! De werkwijze is óók online toepasbaar, net als veel oefeningen uit de toolkit.

Misschien heb je het al vaker langs zien komen; enkele honderden taaltrainers, taalvrijwilligers, taalaanbieders en ook trainers uit het sociaal domein zijn je voorgegaan en hebben met veel plezier en tot volle tevredenheid deelgenomen aan de trainingen van Alternative Ways.

Storytelling zichtbaar gemaakt… ‘Storytellers’, pilotgroep van project Alternative Ways, juni 2019

Op zaterdag 26 augustus is er een fysieke training bij Storytelling Centre Amsterdam in Nieuw-West, de partner die de basis voor het gelijknamige project heeft gelegd.

De training is natuurlijk net zo speels als de methode zelf. De tijd vliegt, je wordt lachend wijzer en je zal zien dat je de manier van werken en ideeën direct toe kunt passen in je eigen lessen, trainingen of taalcafé!

zaterdag 26 augustus, 10:30 u - 16:00 u - Storytelling Centre Amsterdam (🅿️ gratis!) € 125 incl btw en gezonde lunch!

Doe mee aan deze leerzame en vrolijke training; een alternatief cadeau aan jezelf!

Meer info en inschrijven

Vorige
Vorige

Het beste moment om te beginnen met pianoles

Volgende
Volgende

Tamer vertelt