Communicatiekracht gezocht 💪🏾

Handige helpende handjes gezocht voor 2 - 4 u/week ✍🏽 📰

We zoeken een creatieve en handige pr- en communicatiekracht die zich met een paar uurtjes per week betaald in wil zetten voor de stichting Ykeallo.

Stichting Ykeallo biedt op een positieve, laagdrempelige en diverse manier ondersteuning aan Eritreeërs en andere Oost-Afrikaanse nieuwkomers in Amsterdam Nieuw-West en Oost, die een enorme impact heeft op steeds meer nieuwkomers en andere betrokkenen. Het is volgens ons de moeite waard om daarmee meer naar buiten te treden, omdat er zóveel moois gebeurt.

Vrije tijd besteden aan impact

Wil jij, handig in pr en communicatie, een paar uur van je tijd impactvol besteden aan iets dat voor jezelf ook interessant is? Dan hopen we dat jij bereid bent onze stichting - gedurende een nog af te spreken periode - hierin 2-4 uur per week te ondersteunen en op de kaart te zetten!

Waar het ons om gaat 👩🏽‍💻

We vinden het belangrijk dat de Eritreeërs positief in het nieuws komen. Jammergenoeg is dat niet altijd het geval. Zelf zien en horen we juist elke dag van hen de verhalen die ons inspireren!

Het is belangrijk dat je regelmatig met ons in contact bent en op de hoogte van de verschillende projecten, activiteiten, soorten ondersteuning en onze evenementen. Je schrijft afwisselende stukjes, je zorgt voor de inspirerende foto's, interviews en je weet waar we gezien willen worden. Als er evenementen zijn, breng je die op tijd onder de aandacht. Met jouw hulp bedenken we een strategie die onze stichting professioneler maakt.

What’s in for you? 📻

Je leert mensen kennen die je anders misschien niet zo snel zou tegenkomen: het team van medewerkers (we zijn allang heel inclusief ;-) én de stoere, doorzettende, ondernemende nieuwkomers die bij ons komen. Wij zijn een heel divers, lief, leuk netwerk van mensen die zich keihard inzetten om het nieuwe leven in Nederland op de rit te krijgen! Het zijn de gesprekken, het samen eten, het samen lachen om cultuurverschillen, de missers en hilarische momenten en bovenal het vertrouwen dat je van ons krijgt, waar je geen spijt van zult hebben!

Als je voor ons werkt, ben je vrij in het indelen van je tijd. Je kan bij ons een werkplek vinden en je kan natuurlijk ook veel vanuit huis doen.

Ken je iemand die bij ons past? We hopen dat jij dat zelf bent! 😃

Neem contact op met Els Streefkerk voor meer informatie of stuur deze vacature door, als je iemand kent!

Vorige
Vorige

Alternative Ways-3daagse!

Volgende
Volgende

Alles is mogelijk 💪🏾